top of page

COLLAB

X

gaia-og.png

Sinds het begin van het Lubay avontuur, twee jaar geleden, staan duurzaamheid en de impact op onze planeet en haar bewoners, centraal voor ons.

 

Dit streven naar duurzaamheid vertaalt zich in onze materiaalkeuze (zonder dierlijke oorsprong, ecologisch verantwoord en op een ethische manier geproduceerd binnen de EU), onze fabricagemethodes (in België) en de productie (in kleine oplage). Maar we willen nog een stap verder gaan!

Wij zijn verheugd jullie te mogen informeren dat voor elke verkoop van ons nieuw wijnkleurig heuptasje, 52% van de winst (dus 20€) zal gedoneerd worden aan GAIA.

studio banane vin 1.jpg

LA BANANE

Het heuptasje is een onmisbaar accessoire geworden, zowel voor haar als voor hem.

De Lubay 2023-versie is ruim en praktisch, met een elegant en minimalistisch design.

Gemaakt in België van Grape Skin, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van degenen die iets meer willen meenemen dan een telefoon en een portemonnee.

studio banane vin 4.jpg

DETAILS

Aan de achterkant zit een vak met ritssluiting waar je waardevolle spullen in kunt opbergen, zoals je telefoon en je portemonnee. Het hoofdvak sluit met een ritssluiting en heeft een ritsvak, een opgestikt vak en een sleutelclip. De perfecte ruimte om andere kleine benodigdheden op te bergen!

 

Dankzij de verstelbare en afneembare schouderband kan het heuptasje zowel over de schouder als over het lichaam gedragen worden. Het is verkrijgbaar in drie kleuren: wijn, bosgroen en zwart.

bottom of page