top of page

Verfijnde, stijlvolle en eco-bewuste tassen creëren die meer zijn dan louter objecten, dat is de drijfveer van Lubay.

Onze zorgvuldig ontworpen en tijdloze tassen worden bedacht en geproduceerd in België met behulp van verantwoorde en innovatieve materialen, zonder gebruik te maken van materialen van dierlijke oorsprong.

Lubay streeft naar een modewereld waarin duurzaamheid en ethiek samengaan met elegantie. We zijn ervan overtuigd dat schoonheid en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.

Elegant en tijdloos design en vakmanschap:

Ontstaan uit de gedachte van een Belgisch-Filipijnse ontwerpster en kunstenares, worden onze tassen bedacht, ontworpen en vervaardigd in ons atelier in het zuiden van België. De vloeiende lijnen, de harmonie van kleuren en de zoektocht naar tijdloze schoonheid zijn de kern van ons creatieve proces.

Onze inspiratie: organische vormen en melodieuze ritmes, waaruit we tassen creëren die een emotie, een verhaal of een herinnering oproepen. Zo bieden we elke vrouw een tas die haar sublimeert en haar met stijl, authenticiteit en elegantie begeleidt op haar verkenning van de wereld.

De esthetiek in dienst van de ethiek
 

Bij Lubay zijn we ervan overtuigd dat schoonheid en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om een mode te creëren die elegant is en respectvol voor het milieu, de mens en de dieren.

Manhay studio 4.jpg

Een alternatief voor Fast Fashion

Geen overproductie, geen seizoenscollecties, geen sales: Lubay verzet zich tegen de waanzin van fast fashion en biedt een bewust en ethisch alternatief.

Elegante en functionele tassen

Onze tassen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen (druivenschil of kurk). Meer dan alleen een accessoire, worden ze een echte metgezel voor het leven.

Stukken die steeds milieuvriendelijker zijn

Bezorgd om het aanbieden van steeds meer deugdzame stukken, verkennen we voortdurend de sector van innovatieve eco-verantwoorde materialen, alternatieven voor dierlijk leer en gemaakt in Europa.

Lubay: meer dan een tas, een filosofie.Ontdek onze wereld en sluit je aan bij ons in het creëren van een meer verantwoorde en humane mode.

PHOTO-2023-11-14-17-18-01 2.jpg
bottom of page