top of page

Wie zijn we?

Weten door wie, hoe en waar uw tassen worden gemaakt, verandert alles!

Wie?

Soho:

ontwerp, vervaardiging, productie, communicatie, verkoop etc.

Geboren in de Filippijnen in 86, werd ik geadopteerd in België toen ik zes maanden oud was. 

Na een studie filosofie en een periode in het onderwijs, word ik fulltime muzikant en wijd ik me aan de ene kant aan concerten en Europese tournees van mijn project, en aan de andere kant aan de promotie van andere muzikale projecten. mijn hart als persvoorlichter en tourorganisator. 

 

Gedurende deze tijd rijzen er voortdurend vragen over de plaats van ethiek in het productieproces van kleding en modeaccessoires, de uitbuiting van dieren, de verplaatsing van knowhow naar België, evenals mijn wens om esthetische en tijdloze accessoires te creëren en te vervaardigen.

 

In maart 2020 maakte de komst van het coronavirus abrupt een einde aan concerten en tournees, waardoor ik het roer om moest gooien. 

Omdat ik creatief wilde blijven, begon ik de eerste prototypes van tassen te ontwerpen en lanceerde ik een crowdfunding. Uit dit zaadje werd Lubay geboren, een plantaardig "lederwaren"-merk, gebaseerd op veganisme, ethiek en ecologische verantwoordelijkheid. 

 

Gecertificeerd vakman sinds eind 2021, in juni 2022 heb ik de eer om de prijs parel voor de nationale wedstrijd Ambacht in de kijker 2022 in ontvangst te nemen.

prix coup de coeur.jpg
Eluxe-Awards-Nominee.png
Soho portrait 2.jpg

De rest van het avontuur wordt nu geschreven, Soho.

bottom of page