top of page

Weten door wie, hoe en waar je tassen worden gemaakt, verandert alles!

WIE?

Soho:

ontwerp, vervaardiging, fabricage, communicatie, verkoop, etc.

Geboren in de Filippijnen in 1986 en geadopteerd in België, heeft elke stap van mijn reis, elke ontmoeting en elke ontdekking me de motivatie en vastberadenheid gegeven om te realiseren waar ik in geloof.

Na studies in de filosofie en ervaring in het onderwijs, ben ik ontbloeid als muzikante, mijn passie delend op het podium en tijdens tournees door Europa. Ik heb ook bijgedragen aan andere muzikale projecten door ondersteuning te bieden aan persrelaties en tourneeorganisatie.

Gevoelig voor ethische en ecologische kwesties in de mode-industrie, werd ik geconfronteerd met uitbuiting van dieren, delokalisatie van knowhow en het gebrek aan duurzame en esthetische alternatieven. In 2020 kwam de covid-pandemie en zette de wereld en de muziekindustrie op zijn kop, waardoor ik gedwongen werd nieuwe creatieve horizonten te verkennen.

Zo ontstond Lubay, een merk van plantaardige lederwaren gebaseerd op de waarden die mij dierbaar zijn: veganisme, ethiek en eco-bewustzijn. Gedreven door mijn verlangen om geraffineerde en tijdloze accessoires te creëren, begon ik met het ontwerpen van tassenprototypes en lanceerde vervolgens een crowdfundingcampagne.

Sinds eind 2021 ben ik gecertificeerd ambachtsvrouw en had ik de eer de juryprijs te winnen op de nationale Vitrine de l'Artisan-wedstrijd 2022.

Elke Lubay-tas is een uniek stuk. Geïnspireerd door organische vormen en melodieuze ritmes, streef ik naar harmonie van kleuren en vloeiende lijnen om tassen te creëren die een emotie, een verhaal, een herinnering oproepen.

Mijn doel is om elke vrouw een tas aan te bieden die haar schoonheid verbetert en haar met stijl, authenticiteit en elegantie begeleidt in haar verkenning van de wereld.

Lubay, meer dan een merk, een uitnodiging tot ethische en tijdloze schoonheid.

prix coup de coeur.jpg

De rest van het avontuur wordt nu geschreven, Soho.

bottom of page